Ny beskyttelse af katte mod lopper og flåter

Første tabletbehandling – kun 1 gang pr. måned

Nu er det for første gang muligt at behandle katte og killinger mod lopper og flåter – med en tablet. Den nye tyggetablet Credelio skal kun gives 1 gang om måneden og kan gives fra hånden, sammen med foderet eller i en godbid.

Det giver ro og sikkerhed for fuldført behandling sammenlignet med behandlinger i pelsen, hvor man påfører væske i kattens nakke. Væsken kan afsættes på møbler, sengetøj og tæpper, og katten kan slikke behandlingen af, da det er dens natur at holde pelsen ren. Med Credelio tyggetabletter er der ingen tvivl: Katten har fået sin behandling, og man kan straks efter kæle med katten uden at komme i kontakt med produktet.

Flåterne er aktive nu

Den nye tablet findes også til killinger fra 0,5 kg – så katte i alle størrelser kan være beskyttet i naturen. De høje forårstemperaturer har været årsag til, at skovflåten er kommet tidligt frem. Derfor er det vigtigt at holde øje med katten og få den behandlet i tide.

Med risiko for flåtbid er der en god grund til at behandle 1 gang om måneden. Er der behandlet med Credelio, vil flåter og lopper dræbes inden for det første døgn efter, at de er kommet på katten eller killingen. Credelio dræber lopperne, inden de når at lægge æg, og forhindrer dermed yderligere opformering af lopper i kattens omgivelser.

Credelio fra Elanco fås på recept hos dyrlæger over hele landet.