Tag plads på bæredygtig kvalitet designet til et langt udeliv

Komplet program fra Udeinventar.dk i stærke, langtidsholdbare materialer

Når kommuner, institutioner og virksomheder vælger inventar til deres byrum og udendørs arealer, spiller bæredygtighed og lang holdbarhed en stadig vigtigere rolle.

Udeinventar.dk har med sin designserie af bænke, borde, plantekummer, træbeskyttelsesgitre, stativer til cykelparkering og affaldshåndtering lagt vægt på robuste materialer, der klarer det skiftende, nordiske vejr i mange år.

LANG LEVETID SIKRER HØJ BÆREDYGTIGHED

Kundernes krav om bæredygtighed er klare i dag. De forventer CO2-reduktion og miljøhensyn i produktionen sammen med ansvarlig brug af naturens ressourcer.

Høj bæredygtighed opnås bedst ved at fremstille produkter med ekstra lang levetid, så de ikke skal erstattes af nye, repareres eller er dyre at vedligeholde. Derfor prioriteres holdbarhed hos Udeinventar.dk sammen med flere andre bæredygtige valg:

”Tropisk træ er bevidst valgt fra. Dels fordi vi ønsker at beskytte naturen, dels fordi træsorter som fyr, eg og gran er kendt for deres styrke og lange levetid på vores breddegrader”, fortæller direktør Jess L. Pedersen.

”De kombineres med yderst holdbare konstruktionsmaterialer som stål og beton, så vores kunder har sikkerhed for, at de investerer i produkter, der holder i mange år frem”.

ALT PRODUCERES I EUROPA – DET SPARER TRANSPORT OG CO2

Alle udeprodukter i den stilrene, komfortable serie fremstilles i Europa, og det gør transportvejene kortere og mere klimavenlige med en begrænset udledning af CO2:

”Samlet set gør disse bæredygtige valg vores løsninger interessante for især de indkøbere, der har fokus på at opfylde klimamålene for 2030. Samtidig er produkterne så elegante og tidløse, at de tager sig godt ud på offentlige arealer”, siger Jess L. Pedersen.

SERVICE OG PROJEKTRÅDGIVNING

Bag virksomheden står Dano Mast A/S, der er kendt for sin produktion af flagstænger og siden 1960’erne har været garant for kvalitet og seriøs service.

Det er Udeinventar.dk’s mål at være den naturlige leverandør til byplanlæggere og arkitekter, når der skal vælges inventar til offentlige byrum. Med en opfattende projektrådgivning gennem hele planlægnings- og købsprocessen.

       

Kontakt Udeinventar.dk på 7539 6099 og info@udeinventar.dk for mere information, praktiske råd – og svar på alle spørgsmål.  Se mere på www.udeinventar.dk