Nye bålsteder er smukke samlingspunkter med mulighed for at grille, stege og koge
Det er ikke bare til Sankthans, at hyggen og varmen omkring et varmt bål er noget særligt. Det giver en dejlig ro at kigge ind i flammerne – og så kan der laves mad på mange forskellige måder.
De mobile bålsteder fra Nielsen Outdoor har kraftige skåle af 3-4 mm tykt stål og kan kombineres med riste, pander m.v., der hænger over bålet i en wire fra en arm i rustfrit stål. Riste mv. kan justeres i højden med et enkelt greb eller et hejsespil.
Mad over bål på utallige måder
Der kan grilles, steges på spyd, woksteges, koges simremad og suppe, bages snobrød, pandekager og meget andet, mens alle hygger sig på terrassen, i haven eller hvor man vælger at sætte bålstedet.
I starten kan der tændes op med brænde, og når bålet bliver til gløder, er man klar til at grille. Her kan der lægges ekstra kul på – og senere igen brænde, så man kan lune sig ved bålet, når aftenen bliver køligere.
Rustik kvalitet med lang holdbarhed
Bålstederne er i rustik af ubehandlet stål, som får patina i form af overfladisk rust. Holder man ikke af det rustne look, fås de også med sortmalede overflader. Fælles for modellerne er den lange holdbarhed på 10-20 år afhængig af brug.
Der findes et væld af tilbehør, bl.a. arm, runde og firkantede riste, kulbegrænser, brødkurv, vindskærm, grillspyd med motor, vikingepande, wok med ben og ophæng, skærebræt, snobrøds-pindeholder og meget mere.
Bålgrill og pejsegrill
Ønsker man en model, der minder mere om en grill, kan man vælge en Bålgrill. Her står skålen på ben, som får den op i mere ‘normal’ arbejdshøjde.
Se mere på www.baal-grill.eu