Skandinaviens største cykelmesse er flyttet til Øksnehallen

Nordic Bike Shows A/S er firmaet bag Copenhagen Bike Show, der siden 2015 har arrangeret Skandinaviens største cykelmesse i København med mere end 100 udstillere fra ind- og udland, og over 15.000 besøgende.

Kødbyen danner rammen om en weekend i cyklingens tegn
Copenhagen Bike Show afholdes for 5. år i træk i weekenden den 16.‐17. marts 2019 i Øksnehallen.
Messen har for længst slået sig fast som Skandinaviens største, og i år er der udstillere fra 16 lande med mere end 190 forskellige brands. Blandt de nye udstillere i år finder man bl.a. Rapha, Python Pro og Ceramic Speed.
Cykelmessen har fokus på innovation, design og funktionalitet for såvel super‐motionisten, som børnefamilien og pendleren.

Oplev Fabian Cancellara
Messen åbner lørdag kl. 10:00 og allerede kl. 10:30 kan man opleve en af cykelsportens helt store legender fra den centrale scene.
Selv om det er nogle år siden han stillede cyklen i garagen er Fabian Cancellara stadig et stort navn, og han huskes i særdeleshed for sine store triumfer i brostensklassikerne, sin olympiske guldmedalje og utrolige præstationer på enkeltstarten.
Fabian ”Spartacus” Cancellara vil fortælle anekdoter fra sine år på det danske cykelhold CSC, og om Chasing Cancellara eventene i Danmark til sommer.
Efter foredraget er der mulighed for at møde Fabian i mere uformelle rammer på Virtu Cyclings stand, hvor man kan få en sludder og en autograf.

Se hele foredragsprogrammet på www.copenhagenbikeshow.dk , hvor der også kan læses mere om hver enkelt udstiller.

Copenhagen Bike Show 2019 har åbent:
Lørdag den 16. marts kl. 1018
Søndag den 17. marts kl. 10–16
Billetter kan købes via www.copenhagenbikeshow.dk