Ny i Danmark: Ive-car kan køres af alle

Komfortabel med 2000 W elmotor og op til 90 km på en opladning

Nu introduceres den eldrevne Ive-car på det danske marked. En ny type køretøj, som ikke er en bil, men alligevel lukket og komfortabel. Ive-car fås i to versioner, som med en 2000 W elmotor kører enten 25 km/t eller 45 km/t. Lithium-batteriet giver en rækkevidde på mellem 60 og 90 km på en opladning – alt efter vindforhold, kørestil og om man har en passager med.

Den nye Ive-car er miljøvenlig, idéel til kortere ture og nem at parkere. Komforten er høj med standardudstyr som centrallås, elbetjente ruder, bakkamera og tyverialarm.

Med og uden kørekort

Alle kan køre Ive-car, men der er forskel på de to modeller. 25 km/t versionen kræver ikke kørekort, hvis personen er over 18 år, og må allerede køres fra 15 år, hvis føreren har knallertkørekort. Den hurtigere 45-model har nummerplade, kræver kørekort og har et passagersæde bag føreren.

Ive-car er resultatet af et samarbejde mellem den danske importørvirksomhed TMP og en kinesisk producent om at udvikle og fremstille et køretøj, der passer præcis til danske og nordeuropæiske behov. Motormæssigt følger Ive-car reglerne for 25 km/t og 45 km/t køretøjer.

Fås hos forhandlere over hele landet. Nærmere information på www.tmp.dk