Nu to grill under samme låg

Gasgrillen Dual Chef kan opdeles i to kamre med hver sin temperatur

Nu er det nemmere at tilberede hele måltidet på grillen – og få alt færdigt på samme tid. Den nye gasgrill Dual Chef kan som den eneste på markedet opdeles, så der skabes to kamre med forskellige temperaturer.

Temperaturzonerne kan være på op til 360° og ned til 80°. Det betyder, at der f.eks. kan bages pizza i grillens ene side og langtidssteges roastbeef i den anden.

Smag og varmefordeling

Separationspanelet opdeler grillen så effektivt, at madens smag bliver i hver sin zone, og med to termometre i låget er det enkelt at følge med.

Her er det vigtigt, at varmefordelingen i hver zone er ensartet. Derfor har den nye grill 2 rør pr. brænder, så en model med 4 brændere har 8 grillrør, hvor der kommer flammer.

Opdeling af grillen er også mulig, når man ønsker at bruge roterende grillspyd – rotisseri. De fås i halv længde, så man kan udnytte grillens fleksibilitet til bl.a. at tilberede kylling samtidig med, at der laves en forret i det andet grillrum.

Stopper fedtbrande og sparer energi

Fedtbrande er et problem, som irriterer alle grillmestre. Det er løst med en ny varmefordelingsplade – Heat Diffuser – der leder varmen direkte op på kødet og samtidig fører neddryppet fedt væk, så der ikke sker opflamning ved brug af rotisseri.

I nogle gasgrill kan varmen hentes bagfra for at undgå fedtbrande. Det giver til gengæld et gasforbrug, der er godt 3 gange så højt som ved varme nedefra. Dual Chefs løsning giver derfor en stor energibesparelse, og varmefordelingspladens rustfri stål i kvalitet AISI 304 sikrer, at den bevarer sin form ved høje temperaturer.

Større grill areal og ekstra sikkerhed

Foruden kvalitet i materialevalget er den nye gasgrill kendetegnet af sikkerhed og et rent, funktionelt design. En gasflaske på 10 kg kan stå inde i kabinettet, og som noget nyt kan sidebordene foldes ned, selv om man har valgt en model med sidebrændere. Det sparer 60 cm i bredden ved opbevaring af grillen.

Som noget nyt har grillen SLS – Safety Light System – hvor et rødt LED-lys omkring drejeknapperne tydeligt viser, når der er åbnet for gassen.

Størrelsen på Dual Chef betyder et 20-25% større areal at grille på: 3-brænder modellen har samme format som en standard 4-brænder gasgrill, mens 4-brænder modellen matcher en normal 5-brænder grill.

Se mere på www.outdoorchef.dk