Nu åbner arkitekternes kreative legeplads

Evers slipper kreativiteten fri i Danmarks første work-showroom med klinker, fliser og mosaik

Onsdag-torsdag 12.-13. januar 2022 åbner Evers landets første showroom, der er indrettet som workshop med plads, værktøj og nye muligheder for at arbejde aktivt med hele Evers’ sortiment af klinker, fliser og mosaik. Det sker i hovedstaden, og med lokalerne på hjørnet af H.C. Ørstedsvej og Rosenørns Alle på Frederiksberg får arkitekter og andre med interesse for design og indretning en kreativ legeplads:

”I det nye work-showroom kan man kan se, føle, trykke, vride, vende og matche masser af klinker og fliser med hinanden – og sætte dem sammen med andre materialer som for eksempel træ”, fortæller Brian Løgstrup fra Evers.

”Vi ønsker at skabe et kreativt værksted, hvor hele sortimentet er tilgængeligt, og man kan undersøge kvaliteten af hvert enkelt produkt. Og her er hele skalaen – fra det mest eksperimenterende og nytænkende til helt enkle industrifliser. Alle tænkelige løsninger til køkken/alrum, bryggers, bad og andre vådrum”.

Tjek selv ind i det nye work-showroom

”Som udgangspunkt vil der ikke være Evers-medarbejdere til stede, og man tjekker selv ind i work-showroomet ved at scanne en QR-kode”, forklarer salgschef Brian Løgstrup.

”Er der spørgsmål eller brug for rådgivning, er vores konsulenter naturligvis klar. For eksempel i forbindelse med tilbudsgivning og licitationer, hvor der ofte er fokus på økonomi. Her kan vi i kraft af det store sortiment altid finde alternativer, der matcher stilmæssigt, men giver projektet et andet prisniveau”.

Evers valgt til markante projekter

Netop det store sortiment med f.eks. den franske prestigeklinke Winckelman og Gails fliser til svømmehaller, har sammen med Evers’ knowhow og service resulteret i flere markante projekter:

”En af de krævende kreative processer, som vores nye team har været med i, er det nye luksuriøse Hotel Alsik på Sønderborg Havn. Her er der Evers klinker overalt, blandt andet i spa og badekabiner”, siger Brian Løgstrup.

”Generationernes Hus med mennesker i alle aldre er et andet spændende nyt projekt, der har valgt Evers. Og ligeledes i Aarhus er vi stolte af den omfattende renovering, som den fredede svømmehal, Badeanstalten Spanien, har fået med vores fliser.

Der udføres også renoveringer i mange boligforeninger, som Evers leverer til i kraft af vores lange erfaring med lejligheder. Vi hjælper i disse tilfælde både entreprenører og foreninger med idéer, prøver og mock-ups, så de kan træffe de rigtige valg – og de vil også få glæde af det nye work-showroom”, siger Brian Løgstrup.

Dokumenteret kvalitet til certificerede byggerier

Evers’ rådgivning omfatter også teknisk dokumentation og miljødokumentation. Samtlige produkter har EPD miljødeklaration og kan dermed indgå i certificerede byggerier som DGNB og BREEAM. Kunderne vejledes også om fremtidig drift og vedligehold af det færdige projekt.

Se mere på www.evers.dk