Flyt vaskeriet hjem under håndvasken

Der kan monteres en vaskemaskine lige under den nye
kun 50 cm dybe Claro Mini håndvask til badeværelset

Nu kræves der kun 0,3 m2 plads på badeværelset til en ny, ekstra kompakt kombination af håndvask og vaskemaskine. Så man kan se frem til at spare mange ture på vaskeriet i fremtiden, og klare vasketøjet derhjemme i stedet.

Håndvaskens specielle design betyder, at der kan monteres en slim-line vaskemaskine lige under den – hvor afløbet tidligere var placeret:

– Afløbet er flyttet bagud på håndvasken, så der bliver plads til vaskemaskinen, selv om badeværelset kun er på ganske få kvadratmeter, fortæller Henrik Nielsen fra Baheko, der står bag den nye løsning.

Design gør forskellen

Baheko er med det nye mini design, målrettet gået efter badeværelser hvor pladsen er minimal, og tidligere har været for trang til installation af egen vaskemaskine.

Med Claro Mini-pakken kan løsningen installeres på blot 0,3 m2, hvilket er markedets hidtil mest kompakte løsning.

Pakken består foruden designerhåndvasken Claro Mini af armaturet Grohe Eurosmart Cosmopolitan og Electrolux ’slim-line’ vaskemaskinen model EWS1252EDU med en dyde på kun 37 cm. En driftssikker og økonomisk maskine i energiklasse A++ med plads til 5 kg tøj.

Den samlede pakke er set til 8.999 kr., og montering skal udføres af aut. VVS og El-installatører. Se nærmeste forhandler på www.baheko.dk